top of page
  • promo586

UPDATE: Corona en KLJ

Ook wij in de jeugdsector worden getroffen door de corona crisis. We zijn er als leiding dan ook continue mee bezig op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes. Na vergaderingen op Vrijdag (23/10) en Dinsdag (27/10) moeten wij dan ook alles up to date brengen. Hierdoor zijn papieren boekjes voor komende periode niet beschikbaar aangezien ze regelmatig out of date zullen zijn.

De BOEkjes zijn te vinden op onze website (zie menubalk) en worden gedeeld in de whatsapp groepen (nog geen lid? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk nog niet ingeschreven. Geen lid maar wel ingeschreven? Contacteer de leiding van jouw groep!)

Daarnaast zullen we ook regelmatig Facebook updates plaatsen of nieuwe blogposts schrijven.


Wat nu met KLJ?

De voornaamste regels staan in het BOEkske maar we sommen ze hier voor jouw nog eens op!


- Wij vragen alle ouders om bij het betreden van het KLJ terrein een mondmasker te dragen en social distance regels te respecteren.


- Het weekend van 20-22 november 2020 zal niet doorgaan, wel wordt er een vervang activiteit voorzien op zondag (22/11) van 14u00 - 17u00.

- Wij bieden (tijdelijk) geen vieruurtjes meer aan. Leden worden gevraagd zelf iets te drinken of een koekje te voorzien.


- Activiteiten zijn enkel nog ter plaatse, aan het lokaal, mogelijk voor alle -12 groepen: PAGadders, PEPerbollen en RAVotters


- Zoveel mogelijk buitenactiviteiten 

- Bubbelgrootte max. 50 personen 

- In de bubbel is social distancing niet verplicht

- Leiding heeft altijd mondmasker op.- Activiteiten voor de +12 zullen (na wat uittesten en indien mogelijk) online doorgaan: JVT's, SIXteens en TREKvogels

65 weergaven

Comentários


bottom of page